Muutimme Helsingin Aurinkolahteen,pois meidän ihanasta kartanosta kerrostaloon ♥. Eli House Touria on enään turha lukea. No,meillä on nyt 4 huonetta,joten arvaatte varmaan,että minulla ja Vansilla on erilliset huoneet.... VIHDOIN! :D

Olen tosi iloinen tästä meidän uudesta asunnosta,siitä on ihan huimat näkymät ulos :d Kuva:WWW_MEDIUM.jpg

Ollaan Vansin kaa jo sisustettu omat huoneet,ja laitettu oviin kylttejä ''Älä tuu ny'' ''saa tulla ny'' ''meeppä helvettii'' ''koputa'' yms. :DD

Meidän muu jengi ei ole vielä nähnyt taloa,mutta Tyler taitaa tulla yöksi tänne viikonloppuna. Tai no,kyllä se tulee :D Pidetään kotibileet sitten täällä,silleen että äiti on kotona,eli vieraiden pitää siis juoda pussikaljaa,jos alkoholia aiotaan käyttää. Itse minä ja Vans ei juoda mitään koska äiti,ja me ollaan 17 vuotiaita. Iskä sanoi että alkoholia saamme maistaa 21 vuotiaana,koska Amerikassa se on täysikä.

Noh,palataan asuntoon. Asunto on silti kallis,vaikka tämä onkin kerrostalo. (Maksaa 359 000€,mutta maksamme kuukauserissä 1 174€.) Onneksi tuo nyt on pikku raha meidän perheelle,on iskän ja äidin tuotot niin korkeat. 

En ole vissiin kertonut,että minä ja Vans ei käydä ammattiopistoa,sillä haluamme olla vain kotona. (Kotiäitejä ilman lapsia :D)

No,ettei tästä tule mitään romaania,niin nyt tulee ihka ensimmäinen selfie kodistamme ♥. love,Tessandeerus ☻

superthumb.jpg

All rights to Marina Joyce and etuovi.com