Moi,täällä taas tessasoeof (en enään keksinyt tessalle lempinimeä,laittakaa kommentteihin ehdotuksia. haha, -tessan luoja)

Mitäs teille kuuluu,mulle kuuluu erittäin hyvää :D Sillä sain kuulla että minusta ja Vanessasta tulee serkkuja ♥ how cool is that :) Eli meidän äidin puolsisko on ollut raskaana jo 2 kuukautta,mutta halusi kertoa perheelleen vasta nyt. Ja en melkein edes muistanut että meillä on olemassa Signe-Varma tätimme :,D Siis hänen nimi on oikeasti Signe-Varma,mutta hän mainitsee itsensä yleensä Varmaksi koska hänen mielestä Signe on vanhanajan nimi,ja hän on 28-29 vuotias!

Se siitä asiasta. Tänään olimme Vanessan kaa ekaa kertaa tupakalla vanhempien nähden,ja vielä omalla parvekkeella. Äiti siis sai lopulta tietää,kiitos humalaisen isämme. No,äitihän suhtautu siihen ihan ookoosti,koska olemme ihan kohta täysi-ikäsiä. Onneksi ei enään tarvitse piilotella askeja,lotrata hajuvesiä käsiin ja naaman lähettyville ja vältellä naapureita.

Vanessa ja minä ollaan nyt aikalailla oltu pirteitä tämän asian jälkeen,kun tuntuu vaan niin vapaalta :)

Se siitäkin asiasta.

Vanessa ajatteli ottaa ja lähteä mun kaa kahdestaan kävelyllekkin tänään. Mutta hyvästä syystä,sillä hänellä oli tärkeä asia. Hänellä on tyttöystävä,ja halusi minun olevan ensimmäinen ja AINOA joka tietää tällä hetkellä. Olen vain niin iloinen hänenkin puolesta :) ♥

He näyttävätkin molemmat iloisilta.

 Kuvahaun tulos haulle girls with red hair Tytön nimi on kuulemma Karoliina.

Ja palataan tohon serkkujuttuun,Varma-tätimme nyt lisäsi juttuun,että jos sieltä tulee poika,nimeksi tulee Sampo tai Aleksi,mutta jos sieltä tuleekin tyttö,nimeksi tulee Milla-Varma (kuinka söpöä,sama nimi :3) tai Kamomilla,koska hän haluaa vähän oudommankin nimen. Mutta loppupäätös on hänen miehensä käsissä. (pls Milla-Varma tai Sampo.)

Mutta tässä nyt tämä blogipostaus,ja se on iso hali + moro! :3 ♥

Kuvahaun tulos haulle marina joyce smiling xoxo,Tessaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

All rights to Marina Joyce and Google.