Moiks, täällä Tessa Alexandra Kuningatar Rousee! :D

(mul nää otsikoiden nimet on aina se ja sama -tessan luoja)

Karoliine on lähtenyt meiltä,nyyh. Vans ja mä ollaan sit koko sunnuntai vaan siivottu. Oikeesti meidän huone täyttyy kaikesta roskasta. Niihin meidän ''raveihin'' saatiin myös hankittuu kaikille yhdet lonkerot. Ne me olimme jotenkin onneksi piilottanut pikkubileiden jälkeen Vanessan huoneeseen.

Ainiin, me käytiin siellä Kauppakeskus Kluuvissa ja hamstrasin taas vähän vaatteita Vanessan kanssa. (Laitan molempien uudet asukokonaisuudet)

Aiheeseen liittyvä kuva Voi Vanessa. Oli unohtanu ottaa koko kuvia.

Kuvahaun tulos haulle marina joyceKuvahaun tulos haulle marina joyce Minäpä muistin.

Ollaan nyt taas suunniteltu squadtapaamista huomiselle, joten näen taas siskon (Karon)! Ja Tyler-sammakkopullarakkaanikin <3 ei,emme ole yhdessä. hän on sitäpaitsi edelleenkin homo.

Oon ostanut myös Tylerille pienen lahjan. Rannekorun tilasin Wishiltä :D Edustamaan hänen parantumista ja meidän rikkoutumatonta ystävyyttä.

 

Oi kun sanoilla voisi kuvata mun ja Tylerin ystävyyttä. Siinä squadarvostelussa kyllä Tyler kuuluisi kolmanneksi,mutta se pohjautu enemmänkin siihen miten kaikki käyttäytyy silloin,kun ollaan samassa porukassa samassa paikkaa.

Kuvahaun tulos haulle marina joyce boyfriend 2016 Aih nää muistot mitä kesästä on jäänyt jälelle. Tyler voisi tulla joskus taas meille yöksi lähipäivinä!

Noh,en keksi nyt mitään muuta kirjoitettavaa lähipäivistäni.

Kuvahaun tulos haulle marina joyce pussy shirt pic xoxo,minä.