Helloo, täällä tiedätte-kyllä-kuka-eli-jumalatar-tenessanasana.

(otsikko meinaa englanniksi megabileitä,reivejä :D)

Aloitin päiväni tänään sillä että herätin Vanssin ja Karoliinen kunnon bilemusalla ja päätettii et tänää on vähän niinkuin bileet. Mut juomana yms. toimii iha perus mässyt ja limsa :3

Karoliina on siis taas meillä koko viikonlopun yötä,ja äiti+faija luulee edelleenkin et ne on vaa parhaita kavereita eikä tyttöystäviä toisillee :D #got_a_secret #can_you_keep_it

https://www.youtube.com/watch?v=f_AyjjBAV8c

Tylerillä menee asiat onneksi nyt vähän paremmin kuin viime vlogipostauksesta,kun mainitsin että hänellä saattaa olla masennus. Mut ei asiasta enempää,jatketaan.


Meillä on myös Vanessan ja Karon kaa semmonen fiilis et vois mennä kiertelee vähäks aikaa kauppoi ja tsekkaa kiinnostavia vaatteita. jeeee :) 

(pakko laittaa pari kivaa selfietä Karoliinasta tähän kun hän käskee :D hän kuulemma pääsee paremmin lesboudestaan ihmisten arvostukseen netin kautta. kattokaa nyt kuinka kaunis hän on vaikka lesboksi suuntautuu. ainiin,Karo on ottanut septumin lisäksi nyt poskiin lävärit ja shark bitesit.)

Kuvahaun tulos haulle girl with red hair

iihhana :3

Aiheeseen liittyvä kuva

Goddess of beaty *.* Vanessa kyllä varasi palan kultaa!


Mutta ei sen enempää parhaan kaverin hehkuttamista että ette vie häntä mun systeriltä. ♥ 

Nyt Vanessa huutaa että ollaanko myö lähdössä sinne shoppailukierrokselle ja et minne mennää + miten. Minä otan kantaa Karon ehdotukseen että mennään pyörillä Kauppakeskus Kluuviin,kun täältä Aurinkorannasta sinne on pyörällä noin. 1h menoaikaa. 

No,me lähdetään matkaan niin ei myöhästytä aikataulusta! moiks :*

Aiheeseen liittyvä kuva love,tessa alexandra rose,vanssin versiolla tessa allu ro$e,karon versiolla tessukka alexandra kuningatar rousee. ;D siinä onkin seuraaviin blogeihin nimiä.


All rights to Marina Joyce & Google.